Elämäsi tärkeimmät muistiinpanot! – “Vaikuta Kohtaloosi”, Wayne W. Dyer

Muistiinpanoja kirjasta Vaikuta kohtaloosi, Wayne W. Dyer

(ISBN 951-1-15682-9)

 

Korkein minäsi haluaa sinulle vain rauhaa. Aina kun olet valmis toimimaan, kysy itseltäsi: ”Jos sanon tai teen näin, tuottaako se minulle rauhan tunteen?”

Kyllä: käy toimeen

Ei: ajatus on egosi synnyttämä

Ego pyrkii kaaokseen ja irrallistamaan sinut kaikesta.

Sisäisen luottamuksen harjoitteleminen on täysin turhaa, jos uskot mielesi synnyttävän luottamuksen. Mieli työstää aineellisia ongelmia ja aistielinten lähettämiä viestejä. Kun hengellisiä asioita pohditaan, mieli pyrkii löytämään järkiperäisiä vastauksia ja todisteita. Sitä vakuuttelua ja kiistattomuutta ei saa tehtyä rennoksi tai tulokselliseksi ikinä…

”SYDÄN” toimii toisin: se tavoittelee henkistä ymmärrystä ja tunnustaa intuitiivisesti rakkauden arvon.

Mieli asettaa ehtoja ennenkuin rakkaus on mahdollista, kun taas sydän on luontaisesti intuitiivinen ja rakastava. SE ei järkeile eikä neuvottele. Sydän luottaa tuntemaansa ja on spontaani.

Itsekunnioitus juontuu omasta sisimmästäsi:

Lapset pystyvät usein ilmaisemaan nerokkuuttaan, koska heitä ei ole vielä aivopesty uskomaan omaan rajallisuuteensa. Jos he pystyvät vastustamaan tätä aivopesua, he säilyttävät neroutensa ja kykenevät ilmaisemaan omaa rajatonta itseänsä koko maanpäällisen elämänsä ajan.

Kun olet itsellesi rehellinen siinä, mihin uskot, ja toimit sen mukaisesti riippumatta toisten ajatuksista tai sanoista, ruokit sisäistä rauhaa, joka suo sinulle voimakkaan tunteen omasta arvostasi.

Pyri luomaan elämääsi joka päivä tietoisesti harmoniaa, äläkä puhu siitä muille. (Älä vaadi/pyydä hyväksyntää itsellesi. Olet täydellinen. Rakasta itseäsi ja ole ”hiljaa”. Hih.)

Pääset eroon käytöksestäsi, josta et pidä, saat tasapainoa asioihin, joissa sitä ei ole ollut, rauhan tunne tuo sinulle kyvyn vastaanottaa rikkauksia elämän kaikilla saroilla.

Vanhoihin haavoihin takertumisesta pääsee eroon anteeksiannon avulla: se ei ole sama asia kuin väärän teon hyväksyminen! Anteeksianto merkitsee sitä, että täytät olemuksesi rakkaudella ja säteilet sitä ulkomaailmaan kieltäytyen sitoutumasta ilkeämielisyyteen tai vihaan, jonka haavat aiheuttanut käytös on synnyttänyt.

Luovu voittamisen ja oikeassa olemisen tarpeesta: Omaksu lempeä asenne ja saat sisäistä rauhaa. Kun elät rauhassa itsesi ja maailmasi kanssa, tiedät ANSAITSEVASI kaiken sen, mitä luoksesi tuodaan. Olet arvokas sellaisena kuin olet! Unelmasi alkavat toteutua.

Harjoita pyyteetöntä rakkautta useiden päivien tai viikon ajan: tee harjoitus omissa oloissasi tai sovi parisi kanssa, että teette sitä yhtäaikaa → päätä, että sallit VAIN pyyteettömän rakkauden ohjata ajatustesi virtaa. Älä päästä kritiikkiä tai tuomitsevia ajatuksia mieleesi! Päästä hiljaisuuteesi vain rauhan ja rakkauden mietteitä. Ajattele ja toimi vain näiden kautta. Ulota rakastava ajattelu kaikkeen ja kaikkiin. Muutos kanssaihmisissäsi tulee kehittymään rauhaa kohti, vaikka et vaikuta heihin fyysisesti etkä ohjaa heitä mitenkään.

Huom: et koskaan rakasta vihamielistä tekoa, mutta rakastat vahingollisiin ja rakkaudettomiin tekoihin ryhtyneen henkeä, joka on estynyt ilmentämästä mitään hyvää.

Hankkiudu eron arvostelusta, vihasta, moralisoinnista, saarnaamisesta, kaunasta, kateudesta yms…

Meditoinnin aikana kuvittele irtaantuvasi kehostasi ja leijuvasi avaruuteen. Katse sieltä planeettaamme rakastavasti, vaikka et itse enää ole siellä pinnalla. Älä arvostele, älä lokeroi, tee vain havaintoja ja lähetä rakkautta. Egosi huolet eivät kosketa sinua, kun olet puhdasta energiaa joka säteilee rakkautta. Tämä meditaatioharjoitus nostaa sinut korkeammalle tasolle, vapauttaa energiaa virtaamaan ja poistaa lukkoja, joiden takana on paljon hyvää tulossa sinulle!

Älä ikinä pelkää pyytää apua hiljaisuudelta. Jos pelkäät jotain tai tarvitset apua, saat sen. Kunhan et rajoita tai määritä sitä keinoa miten avun on tultava sinulle. Pyydä vain avoimin sydämin ja kiitä jo saamastasi avusta. Kun pyydät, saat välittömästi. Vastaanottaminen voi siis alkaa välittömästi.

 

Ihailen Waynen kykyä tuoda kirjojensa kautta sanoja mieleeni…

”Tunnista se, että on olemassa universaali voima ja että sinä voit pyrkiä sitä kohti. Et voi koskaan vetää sitä alas luoksesi, jonne se ei mahdu. Kun ymmärrät, että voit jokaisena hetkenä elmässäsi pyrkiä universaalia voimaa kohti ja että se sama voima on meitä kaikkia kutsuva eikä se voi koskaan loppua kesken, niin ymmärrät, että sinulla on KOKOAJAN tarvittava voima sisälläsi kohentaa elämäsi tilannetta ja päiväsi kulkua. Kun pyydät, saat sen välittömästi. Joten sinun ei tarvitse kuin hyväksyä se, että parannus tuntuu hyvältä ja jatkaa siitä aina parempaan ja parempaan ja parempaan tunteeseen. Luo päiväsi kiitollisuudella. Kiitollisuuden tunne on vahvimpia tunteita ja sen kautta säteilet viestiä ympäristöösi, että sinulla ei ole mitään puutosta. Universumi vastaa tähän KYLLÄ ja tuo lisää sitä mitä sinä säteilet ja ‘kas’ elämästäsi ei todellakaan tunnu puuttuvan mitään. Mutta jos vastustat tätä voimaa ja valitset kärsimyksen, niukkuuden ja tuskan ensin, niin saat sen. Saat kaiken mitä haluat. Valitse vapaasti. Universumi vastaa aina kyllä.”

Love,

Miia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *