ILMAISKURSSI SINULLE

Vapauta sisäinen lahjasi Puhujana ja Innostajana

Klikkaa linkkiä ja avarra fyysinen maailmasi sekä taloudellinen kasvusi uusille tuulille ja puhtaammalle terveydelle 🙂

Ota minuun suoraan yhteyttä, jos haluat lisää tällaista. Olen täällä Sinun menestystäsi varten!

Miia

 

 

Vapauta Sisäinen Voimasi

Jokainen nainen on kyvykäs saavuttamaan unelmansa sekä tuhoamaan vastustajansa, kun hän ottaa sisäisen voimansa käyttöön! Asiakkaanani saat avaimet kaikkiin oviin sekä pysyvän vapauden suunnitella oma kohtalosi. Sinä Heräät Uudestaan Eloon!

Valmennuksessani sinä pystyt voittamaan kaikki huonot tapasi (enkä nyt tarkoita tapoja vastustaen ja analysoiden). Saat elämäsi -onnellisen elämäsi- vihdoinkin omaksesi, kun tartut Todellista eli Oikeaa ongelmaasi kädestä ja autat sen pysyvästi lepoon. Tässä minä autan sinua tunnistamaan ne Oikeat ongelmat eikä niiden oireita ja ratkaisemaan mielesi hallinnan, jotta kehosi ei sanele ehtoja onnellisuudellesi.
Helppo esimerkki on alkoholin jatkuva käyttö -> se on vain opittu oire huonoista odotuksista elämässä onnistumisessa. Sinä pelkäät epäonnistua, koska sen pelkoa on opetettu sinulle jo lapsesta asti! Tunnistatko itsestäsi nyt, että teet jokapäivä puolitietoisesti itsesabotaasia, jotta "lapsuuden peloteet/ennusteet täyttyisivät"? Sama asia koskee ylensyöntiä, loputonta tupakointia, ruoan välttelyä, ylikuntoa, negatiivista laiskuutta, jopa kynsien syöntiä... kaikki kiertyy takaisin Onnistumisen Pelkoon!

Minä voin auttaa sinua. Minä ymmärrän mistä on kyse. Minä olen ollut tuossa samanlaisessa paikassa elämässäni, monesti. Olen auttanut jo kymmeniä ihmisiä pääsemään eteenpäin kohti parempaa elämää ja hyvään vauhtiin päässeinä he ovat jatkaneet omillaan aina suurempiin tuloksiin!

Haluan, että ymmärrät tämän: Et ole ikinä yksin.
Apu on jo matkalla. Valinta askelien pituudesta on aina sinun. Minä pidän sinut Oikeassa Suunnassa ja yhdessä heittelemme taakastasi kiviä pois matkasi varrella.

Kiitos, kun löysit tälle sivulle. Kerro myös ystävillesi ja sukulaisillesi, että heidän ei tarvitse enää Yrittää parannusta, vaan se on jo heidän näpeissään. Sisäinen voima on jo meissä kaikissa. Se pitää vain vapauttaa ja minun metodeillani se on kaikille mahdollista.
Toivottavasti nämä sanat auttoivat sinua jo eteenpäin.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä ja hyräytetään Sinun oikea Elämä jo lopultakin käyntiin 🙂

Kahden kesken

Sisäisten voimavarojen vapautus antaa pysyvän yhteyden löytämisen Itseesi kulkematta enää ikinä "vankilan kautta."

Yksilövalmennuksessa määritämme yhdessä tarpeesi ja tavoitteesi. Sinä olet aina keskiössä, kun luomme Sinulle onnellisempaa maailmaa. Oli se sitten henkistä tai fyysistä valmennusta.

Uuden valmennuksen aloitamme aina 2 tunnin mittaisella "ensikosketuksella", jonka tarkoituksena on luoda välillemme luottamussuhde. Tämä on Hyvin Vahva osa valmennuskokemusta, joten saat sen Lahjana.

 

900€/kk (+alv 24%)

sis. 3x2h tapaaminen + jatkuva puhelintuki /kk

Ryhmät ja yritykset

Ryhmänä toimiessa on voimavarojen jakaminen osa joustavaa yhteisöä. Valmennuksen päätavoitteen määrittelemme jo alussa, mutta kun lentomme on nousukiidossa, niin voimme aina näppäillä uusia välilaskuja ja kohdemaita.
Yhteistyön minimiaika on kuukausi. Se tarjoaa yhteisöllenne eniten kasvua ja vahvuuksien kehittymistä myös (alussa) heikoille alueille!

Valmennuksessa on mahdollista tallentaa ryhmälle optimoidut ja yksilöidyt koulutusaineistot ja -tulokset sähköisinä (sis. kaikki luennot!) myöhempää käyttöä varten.

Ryhmän kokovaatimus: 5-20 henkilöä

 

1450€/kk (+alv 24%)

sis. 3x3h tapaaminen + jatkuva puhelintuki /kk

Intensive

Intensiivinen valmennus on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat elämänmuutoksensa Nopeasti sekä tuntevat Palavaa Halua tehdä suuria parannuksia elämäntapoihinsa.
Valmennukset tapahtuvat sovittuna aikana, "täysinä päivinä" ja sisältävät paljon ennakkotehtäviä sekä loppuseurannan.

Tämänkin valmennuksen aloitamme aina 2 tunnin mittaisella "ensikosketuksella." Se luo välillemme vahvan luottamussuhteen. Tämä on Erittäin Tärkeä osa intensiivivalmennuskokemusta, joten saat sen Lahjana.

 

5000€/pe-su (+alv 24%)

sis. 1x8h + 2x12h tapaaminen + jatkuva tuki seuraavan viikon

Seuraava askel...

Ota yhteyttä ja pääset 2h ilmaiseen Voimistavaan Valmennukseen, jonka jälkeen sinulla on kirjalliset ohjeet ottaa sisäinen energiasi täysillä käyttöön!

www.sofiavirtanen.fi

Mitä She is a Leader tarjoaa sinun elämääsi

Ne eivät ole minun sanani, jotka opettavat sinulle Miten. Se on sinun elämänkokemuksesi, joka opettaa sinua.

Minä voin tarjota sinulle kevyen tönäisyn oikeaan suuntaan, Sinun Halusi suuntaan, jotta vapaudut kahleistasi kulkiessasi polullasi kohti Suurempaa sinua. Sinun kysymyksesi sisältävät jo ratkaisut kaikkiin huoliisi ja ongelmiisi. Yhdessä voimme avata nuo "vastauskirjeet" sinulle ja kokea rohkeuden päästää irti kaikesta turhasta.

Älä huoli. Olet jo sen Henkilön seurassa, joka Oikeasti haluat olla.

HIERONTAA JA FYYSISTÄ KASVUA

She is a Leader antaa kuntoutusta ja palautumista jatkuvan kasvun lisäksi. Parempaan kroppaan ja onnellisempaan fyysiseen elämään sinua ohjaa Koulutettu Hieroja Miia Hämäläinen. Lähiohjaukset/hieronnat tehdään sopimuksen mukaan, mutta ilmaisvideoita kotikonsteista parempaan kuntoon sekä linkkejä mielenkiintoisiin artikkeleihin löydät sekä facebook sivuilta Koulutettu Hieroja Miia Hämäläinen että kotisivuilta Rakasta Kehoasi!

Luonnollisesta valmennuksesta ja lihashuollosta saa parhaan hyödyn, kun ottaa ravinnon lisäksi huomioon puhtaiden ja sertifioitujen lisäravinteiden tarjoaman tuen nykyaikaisen (valitettavasti melko köyhän) ruoan rinnalle.

Lisää tietoa FitLine tuotteista:

Minun kokemukseni: FitLine tarinani

PM-International - FitLine tuotteet

She is a Leader tekee myös hyväntekeväisyyttä

Yhdessä me teemme voimakkaan kasvualustan paremmalle maailmalle. Jokainen asia, jonka voimme mielessämme ajatella todeksi, voi myös muuttua elämässämme aidoksi kokemukseksi.

Jos uskot, että luot itse oman todellisuutesi, niin voimme olla sama mieltä, kun sanon että: "Me olemme kaikki osa ratkaisua kaikkiin kysymyksiimme."

Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä jotain upeaa ja mahtavaa 🙂

Kaikki ajatukset ovat ihmeitä jo sinänsä ja niistä kertyvä ketju johtaa aina suuriin asioihin. Kerro mikä asia saa sinut väreilemään onnesta ja tehdään sitä lisää tähän yhteiseen maailmaamme.

qtq80-25CKro

Youtube kanavalla on myös suomeksi videoita:
youtube.com

Facebook sivuilla on lyhyitä mietelmiä (video):
facebook.com

Miia Hämäläisen LinkedIn profiili:
linkedin.com