Lisäravinteet

Hyvä iho, vahvat kynnet ja terveet hiukset ovat näkyviä merkkejä tasapainoisesta ruokavaliosta, joka sisältää runsaasti ravinteita. Monet huippu-urheilijat ympäri maailman arvostavat FitLinen tuotteita.

Sertifioidut valmistusmenetelmät takaavat tasaisen korkean laadun ja ehdottoman puhtauden ravintolisissä.

Ole yhteydessä suoraan minuun tilaamisen ja siten alennusten suhteen! 🙂

Minun selvitymistarinani youtubessa.

Linkki lisäravinteisiin:

FitLine <3

Jatka tänne!

Kosmetiikka

BeautyLine-sarja tarjoaa sinulle korkealaatuista kosmetiikkaa, jonka tuotteet ovat täydellisen yhteensopivia. Luonnolliset ainesosat ovat dermatologisesti testattuja. Hellävaraiset valmistusmenetelmät takaavat maksimaalisen puhtauden ja jatkuvan korkean laadun. Ihosi tulee huomattavasti kiinteämmäksi ja juonteet ja rypyt vähenevät selkeästi.

Ravinteiden siirtokonsepti (NTC®) kuljettaa eri ainesosat aina syvimpiin ihon kerroksiin josta ne kulkeutuvat suoraan soluihin.

Ole yhteydessä suoraan minuun tilaamisen ja siten alennusten suhteen! 🙂

Linkki kosmetiikkaan:

BeautyLine <3

Jatka tänne!

Ydintiimi

Haluatko lisää tietoa ravinnosta, terveydestä, pidemmän ja onnellisen elämän itsellesi ja rakkaillesi sekä keinon kasvaa  itse ja auttaa muita henkisesti ja fyysisesti haastavassa maailmassamme.

Liity hyvinvointitiimiini ja pääset käsiksi ravinto-oppiin, kehon luonnolliseen huoltoon, henkisen kasvusi polku valaistuu aivan uudella tavalla ja fyysiset haasteesi ja estosi alkavat haihtua. Kaikki on vain yhden valinnan päässä ja täysin vapaaehtoista. En pakota sinua mihinkään enkä sido sinua paikoillesi. Kanssani olet vapaa ja samalla tuettu. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia (ilmais-) koulutusta, jolla lisäät sivutulojasi, jos niin haluat.

Katso tämä lyhyt video: http://www.pmi-business.com/

Yhtiö, jonka kanssa teen yhteistyötä:

PM-International

Jatka tänne!

Miten FitLine tuotteet korjasivat mahani toiminnan,  ruoka alkoi imeytymään sekä Energia palasi päiviini

Olen kulkenut monia polkuja matkallani kohti terveempää kehoa ja pidempää, rikkaampaa elämää 🙂

Olen kokeillut pussidiettejä, ketoosia, luolamiesdiettiä, geek to freak -ruokavaliota, veganismia, visualisointia, mässäilypäiviä, "syö ja unohda" -tekniikkaa, pitsaperjantaita (tämä on aina kiva!) ja vaikka miten montaa erikoisruokavaliota, itsensä rajoitusta, itsensä vapautusta, kropan yllättämistä, kropan syyllistämistä, henkistä ylivaltaa, henkistä romahdusta ja mitä olen saanut aikaan...? Noh, ainakin todella paljon jänniä kokemuksia ja ymmärryksen siitä, että vaikka mitä teen, niin rakas KEHONI pysyy mukanani, sillä sillä ei ole vaihtoehtoa! (Anteeksi keho.)

Viime vuonna (2016) olin entistä vakavammin tosissani tavoitteideni kanssa ja päätavoitteena oli muuttaa kehon toimintaa ammattilaisen valmennuksessa niin, että saisin kroppani kasvamaan ja muuttamaan muotoaan terveellisellä ja luonnollisella tavalla. Puoli vuotta taistelin ohjelmien seuraamisessa ja innostin itseäni uskomaan sekä itseeni että prosessiin ja siihen, että KEHONI HERÄÄ ja alkaa kasvamaan ja kehittymään niinkuin se on suunniteltu tekemään. Sillä Enhän minä Voinut olla huonompi kuin muut tai heikompitekoinen? Enhän?!

Puoli vuotta raportointia, kuutta ateriaa päivässä, satunnaisia herkutteluja (työmatkoilla), alkoholittomuutta, vakavaa treeniä ja kiivasta uskoa itseeni ja tavoitteideni puhtauteen. Olin palaa loppuun henkisesti. Kaikki meni kokoajan ihan eri suuntaan kuin mihin LUULIN olevani matkalla. Lopetin valmennuksen joulun jälkeen. Minun oli pakko hyväksyä se, että minua ei voinut enää auttaa. Olin samassa painossa missä olin ollut jo kesällä ja en saanut aikaiseksi kuin todella kallista kakkaa ja pissaa. Niinsanotusti paskoin kaiken läpi ja se mikä jäi ei ainakaan tehnyt minusta kauniimpaa. Iho oli aivan kamalassa kunnossa, näppyjä ilmeni kasvoissa ja harteissa ja iho oli muutenkin aivan kuiva ja kutisi. Naaman kutina oli pahin, sillä kun raavin ihoa, niin kynsien alta hiipi pöpöjä ihon alle ja kasvojen iho hiljalleen paheni. Väitin itselleni, että se oli se hinta, joka on maksettava, kun syö paljon protetiinia. Mutta totuus oli (näin jälkikäteen katseltuna se on hyvin selvä), että vaikka lautasella oli potentiaalia isoon proteiinimäärään, niin mahassa se ei pilkkoutunut ja suolessa se ei imeytynyt. En syönyt 6 kertaa päivässä kroppani mielestä. Kroppani mielestä olin jatkuvassa aliravitsemuksessa ja se huuti kokoajan lisää ruokaa oireillen ja himoiten herkkuja ja nopeita ratkaisuja... vaikka söin "paljon" minulla oli kokoajan pieni hiplunälkä. Maha oli pallona ja olo huonohko pitkin päivää.

Valmennuksessa ei sinänsä mennyt mikään väärin, mutta tuo ravinteiden imeytymisen olemattomuus OLISI PITÄNYT TODETA ennen kuin haaskataan aikaa ja rahaa itsensä kiusaamiseen. Nyt kun asiaa oikein ajattelee, niin mitään vahinkoa ei onneksi ehtinyt tapahtumaan ja olen NIIN onnellinen, että opin tämän läksyn nyt TÄSSÄ vaiheessa ja toivon, että tämä minun tarinani osuu sinun silmiisi ENNEN KUIN olet samassa tilassa missä minä olin viime talvena:

- lähes loppuunpalanut ja keskittymiskyvytön

- surullinen senaikaisissa päivätöissäni ja väsynyt joka päivä useaan kertaan vessassa ramppaamiseen

- univaikeuksissa ja toistatuntia joka yö hereillä

- aamulla jäykkä ja illalla lötkö

- iho kuin allergikolla ja akneapinalla (anteeksi, mutta puhun tässä nyt itsestäni)

- epätoivoinen tulevaisuuden suhteen ja kykenevä enää vain visualisoimaan terveellisempää elämää... (onneksi en luovuttanut!)

Ikäviä ja vieläkin mieltä välillä painavia asioita olivat se hiipivä väsymys (varsinkin iltaisin), jatkuva tsemppaamisen tarve, jotta en häpeä naamaani (tässä aloin olla jo aika hyvä, mutta se ei ihoa auttanut), pallomahan kanssa pylleröinti (käytin jokapaikassa verkkareita, sillä kaikki puristus vatsan päällä tuntui kamalalta)... äh, elämä ei ollut helppoa, mutta EN LUOVUTTANUT. Tiesin, että ratkaisu oli ihan oven takana ja että seuraavan kulman ohitettuani löytäisin sen. Olinhan niin monta kertaa sen itsellenikin sanonut, että KUN TIEDÄN MITÄ EN HALUA, NIIN TIEDÄN MITÄ HALUAN JA SILLOIN SAAN KAIKEN MITÄ TARVITSEN, JOTTA VOIN LUODA SEN MAAILMAN ITSELLENI, JOSSA HALUAN ELÄÄ!

Ja niinhän siinä sitten kävi. Olin yrityskummini kanssa palaverissa studiollani eräänä maaliskuun alkupuolen tiistaina ja samaan aikaan oli sattumalta FitLine tuote-esittelyä ja hivenainemittausta viereisessä kahviotilassa. Kirjaimellisesti yhden oven ja kulman ohi kävelemisen päässä!!! 😀

Kävin siellä oman tapaamiseni jälkeen, osallistuin hivenainemittaukseen ja sain tulokset välittömästi: ei kunnollista imeytymistä, Ph-tasapaino kuin colapullossa (no ainakin melkein), kuiduista puutetta, e-vitamiini hukassa, rauta kateissa (hengästyin jo yhden kerroksen portaissa), luut menossa ja B6 periaatteessa loppu... oli siellä kropassa muutakin kränää ja ihmettelin ihan ääneen: MITEN VOI OLLA, sillä olin lopettanut kaikki "turhat" lisäravinteet, jotta saan itseni takaisin terveiden kirjoihin. Olin päättänyt syödä kaiken ruokana ja jätin alkoholinkin kokonaan pois, jotta varmasti syön kaikki 4 ateriaa päivässä  enkä sovittele iltapalaa esim viinilasillisen takia pienempään annokseen...

No. Pakko se oli myöntää. Edellisenä vuonna se "ei tää p*ska imeydy" oli ollut selkein kommenttini mahani toiminnasta ja vaikka kuin luulin sen olevan vain yksilöllistä "herkkyyttä" tai jopa "heikkoutta", niin itseasiassa se oli minun kohdallani vain suoliston toimimattomuutta. Toimimattomuutta, joka OLI TÄYSIN KORJATTAVISSA JA EHDOTTOMASTI KORJAAMISEN ARVOINEN ASIA.

Tilasin itselleni helpon ratkaisun: FitLinen Optimaalisetin (3kk kestotilauksena) ja itsevalmistettavan Jugurttijuoman. Päätin, että teen tämän nyt helpoksi itselleni, sillä olinhan jo päättänyt, että saan kaiken mitä tarvitsen, kun tiedän mitä haluan. Ja minä en halunnut VAIN tervettä mahaa ja kaunista ihoa kasvoihin vaan minä halusin:

- rohkeuden esiintyä julkisesti ilman meikkiä

- iloisuuden oleskella vähissä vaatteissa ja tuntea kehoni kauniiksi

- hyvänolon ja voimakkuuden tunteen, kun menen salille trenaamaan

- nolla tekosyytä vältellä hymyä, koska se sattuu naaman ihoon (jos pystyt samaistumaan, niin ymmärrät miten paljon ihottuma/näpyt voivat sattua)

- nolla tekosyytä lähteä kyläilemään tai pitkälle automatkalle tai kylpylään

--> Minä halusin sen Ihanan, Terveellisen, Eläväisen ja Rikkaan elämäni takaisin, jonka muistin joskus omistaneeni!

Saatat nyt kysyä: "Miten pian aloit nähdä tuloksia ja mitä ne olivat?"

Kasvojen iho: kutina katosi puolessa viikossa. En muuttanut kasvorasvoja (käytän lapsen Ainu-rasvoja, kun se ei tavitse mitään) enkä meikinpoistoaineita

Kahvin himo: Katosi jo ensimäisenä aamuna aamudrinksun jälkeen. En siis edes keittänyt kahvia, vaikka normaalisti join 3 kuppia ennen aamupalaa! Nyt voin NAUTTIA kahvista enkä enää KULUTA sitä <3

Mahan turvotus ja epämukava olo illalla: Aloitus iltanaturvotus oli TODELLA PAHA, n 93cm navan ympäriltä. Aamulla olin enää 77cm (normaalisti olen n 70cm). Eli mahassa ei ollut enää kauhunäyttely ja kaasukammio! Puolessa viikossa kehoni ei enää tuottanut turvotustuskaa ja parin viikon aktiivisella juomien käytöllä kehoni on palautunut siihen ihanaan fitnessmalliin, jossa rakastan liikuskella 🙂

Raskaan grilliruoan/juhlaruoan jälkeinen olo ja seuraava päivä: Kävimme n 3 viikkoa aloituksen jälkeen isoissa juhlissa, missä oli kokonainen sika ja paljon raskaita salaatteja ja erilaisia juustokakkuja ja kaikkea ihanaa tarjolla. Söin kuin susi ja en saanut pahaa oloa illan aikana (mieheni meni ihan ähkyksi ja hän söi paljon vähemmän kuin minä). Aamulla olin jo aivan normaalissa olotilassa ja ihastelin isoa aamupalaani, kun mieheni ei pystynyt vieläkään syömään, sillä hän oli edellisestä iltaruoasta NIIN TÄYNNÄ (ei imeydy, ehee)!

Iho harteissa ja muualla kehossa: Ne "ikuisuus arvet", jotka kutisivat aina paitoja vasten, katosivat ensimmäisenä viikonloppuna. Ihoni korjaa itseään kokoajan ja mikään ei enää käske sitä erikseen voimaan pahoin tai olemaan auki. Kun lisäsin Oikeat ja Imeytyvät lisäravinteet ruokavaliooni, niin iho ei enää reagoinut sisäiseen ongelmaani, en enää raapinut itseäni ja kaikki näpyt ja pikkuhaavat alkoivat sulkeutumaan välittömästi.

Hapenottokyky: En ole oikein ikinä pitänyt itseäni juoksijana. Kaikki joko hölskyy tai hyppii tai pyrkii pois mukavuusalueelta tai sattuu muuten vaan... enkä minä ole ikinä oikein pitänyt keuhkojani niin "isoina", että ne olisi kestäisivät pitkäkestoista juoksua. Cooperitkin on aina menneet enemmän tai vähemmän raivolla (visualisoin monesti zombeja radalle, hyvin ahdistavaa. Ei ihme, että vihasin sitä juoksutestiä yli kaiken).

RASVAN PALAMINEN JA KIINTEYTYMINEN: OMG! Mun täyttyy ihan sanoa, että tätä ei ollut kerrottu! Mutta minä kerron sen nyt tässä! Kun elimistölleni annettiin työnsä osaavat vitamiinit ja hivenaineet ja kuidut ja koko konkkaronkka, niin aloin TIIVISTYÄ ihan viikoissa! Ne alueet, mitkä olivat olleet alunalkain löysiä ja lötköjä (oma mielipide on aina rankin, mutta niin on sen muutoksen huomaaminenkin!) niin kuin peppu, reidet, käsivarret, posket ja maha, alkoivatkin olemaan yhtäkkiä kiinteitä, ei-roikkuvia, ihanan tuntuisia iholtaan ja olo oli oih-niin-seksikäs!

Palautuminen treenistä: Tämä oli odotettua, mutta en tajunnut, että se olisi niin SELKEÄÄ. Olin pitkään seurannut treenejäni myös palautumisen suhteen ja nyt alkoi olemaan merkintöjä treenikalenterissa, että "DOMS=0" tai "täysin palautunut --> lisää painoja ja sarjoja?" Pystyin menemään illalla nukkumaan ja olemaan varma, että aamulla voin lähteä uuteen päivään ilman jäykkyyttä tai treenistä johtuvaa rajoitetta 🙂 Se mitä ennen pidin hyvän treenin merkkinä, olikin ollut vain heikon ravinnereservin käyttöä. Nyt kun kehoni saa enemmän RAVINTOA ja RAVINTEITA suolen kautta, niin sen ei tarvitse tyhjentää (esim) luitani tai lihaksiani yön aikana, jotta se palautuu niistä treneistä, joiden tarkoitus on ollut rakentaa minusta Vahvempi.

Nukkuminen, uni ja lepo: No niin... tämähän meinasi jäädä mainitsematta ja se oli se ENSIMMÄINEN asia eli ENSIMMÄISEN yön yllätys! Otin siis ensimmäisenä iltana, kun tuotteet olivat saapuneet, illalla Restoratea drinksuna, menin nukkumaan ja heräsin aamulla n 8h jälkeen (kello soi!). Ei tarvinnut rampata vessassa, ei tarvinnut herätä keskellä yötä valvomaan kahdeksi tunniksi, kun ei saa unta ja ei saa keskityttyä mihinkään. Ei tarvinnut aamulla miettiä, että voiko tätä yötä kompensoida päiväunilla ja miten ne saisi ympättyä jonnekin lounaan ja treenin väliin. Minä aloitan aamuni aina tietoisesti kiitollisuudella ja siirryn siitä venyttelyyn. Restoraten kertakäytön jälkeen OLIN TODELLA KIITOLLINEN eikä tarvinnut keksiä mitään ulkopuolista asiaa, joka olisi ollut kiitollisuuteni kohda. Olin ITSE, omassa ihanassa kehossani, yksi kiitollisuuteni kohteista.

Ajatella, että matkani on vasta alussa ja minulla on jo NÄIN isot muutokset elämässäni yhden kuukauden käytän jälkeen!!!

Jos olet lukenut tänne asti, niin haluan jo onnitella sinua, jos tunnet mielenkiintoa näitä saavutuksia kohtaan ja haluat ne ja jotain vielä Parempaa SINULLE!

Suosittelen sinulle, että otat minuun pian yhteyttä ja otat ensimmäisen loikan matkallasi parempaa elämääsi kohti! Minä toimin FitLine tuotteiden ja BeautyLine tuotteiden suosittelijana ja minun kauttani voit saada NÄMÄ TULOKSET (tai jotain parempaa!) samantien tai jo lähipäivinä!

Sinun kehollesi,

Miia Hämäläinen

miia@sheisaleader.com

0451617550

HUOM. Jos olet kiinnostunut lisäämään hyvinvointia elämääsi sekä lähimmäistesi elämään tai ehkä hankkimaan itsellesi sivutuloja (ei alkusijoitusta), ota minuun yhteyttä ja jutellaan siitä, miten voidaan yhdessä lisätä rikkautta elämääsi sekä fyysisellä että henkisellä puolella 🙂

Tänä vuonna (2017) on Suomessa erikoiskesä ja pystyn laittamaan kaiken huomion YSTÄVIINI, PERHEESEENI JA ASIAKKAISIINI eli SINUUN ja sinun kehitykseen hyvinvoinnin etujoukoissa! 

Osallistumalla hyvinvointikoulutuksiini pääset osaksi voimistavaa henkistä valmennusta, saat tarvitsemaasi ohjausta fyysisen kuntosi parantamiseen sekä pääset osallistumaan ravinto- ja businesskoulutuksiin. Voit siis -halutessasi- toimia muun elämäsi ohella lisäravinteiden tuotesuosittelijana missäpäin Suomea tai maailmaa oletkin! 🙂

Tehdäänkö tästä vuodesta SINUN nousukiito Parempaan, Terveellisempään ja Rikkaampaan elämään! 🙂