Sinun tarkoitus

Luo itsellesi Tarkoitus (Purpose): Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Se voi olla jotain pientä joka tulee nyt mieleen ja lämmittää sydäntä, se voi olla jokin muisto, jossa olet onnellinen, se voi olla jokin tapahtuma tai teko joka toistuessaa aina tekee päivästä täydellisen... ihan mitä vain, kunhan pystyt saavuttamaan TODELLISEN onnellisuuden sen kautta.

Esim. lasten ja koirien kanssa telmiminen ilman ajantajua, tai auton ropaaminen iltaisin ja viikonloppuisin (tai milloin vain)... sen on oltava jotain todellista, jonka olet kokenut eikä esim. 300M€ tilillä huomenna.

On äärimmäisen tärkeää tietää ja ymmärtää missä olet HYVÄ --> eli mitä rakastat tehdä.

Sinun tarkoitus on TEHDÄ TUOTA ASIAA, JOTA RAKASTAT TEHDÄ.

Jos mikään ei vielä kilise päässä, niin kokeile tätä ajatusleikkiä:

"Sinulle talletettiin juuri 5M€ tilillesi. Mitä haluat tehdä?"

Vastaus: ______________________________________ (vastaa tähän joka päivä)

Lisää!

Sinun visio

Rakenna itsellesi Visio (Vision): Miten toteutat tarkoitustasi elämässäsi?

Onko sinulla joku harrastus? Teetkö hyväntekeväisyyttä osana päiviäsi, mietiskeletkö elämääsi hyvänä asiana tai onko työsi luovaa ja antoisaa. Ehkä varaat aikaa perheellesi tai käyt lenkeillä yksin... mitä se on, mikä tuo sinut osaksi tuota tarkoitustasi joka päivä?

Esim. kehität itseäsi jokailta lukemalla mielenkiintoisia elämänkertoja ja sovellat oppimaasi omassa elämässäsi tai laajennat ystäväpiiriäsi autoharrastajissa joka kuukausi osallistumalla eri tapahtumiin jne...

Visiosi rakentuu niistä asioista, joita todella rakastat tehdä ja joita todella TEET päivittäin. Älä rajoita itseäsi. Jos haluat olla menestynyt, ala käyttäytyä kuin olisit jo menestynyt. Tervehdi ihmisiä nk he olisivat elämäsi suola. Tarjoa palveluistasi (firmasi) ja muistuta niiden erityisyydestä joka kerta kun asia tulee ilmi. "Tämä on X-kaupungin paras x-palvelu ihmisille, jotka..."

Lisää!

Sinun tavoite

Aseta itsellesi Tavoite (Goal): Miten toteutat visiotasi?

Millä tavoin voit elää visiotasi täysillä? Millä monilla hetkittäisillä toimilla tai tavoilla (kyllä, tavoitteita tulee ja menee nk päiviä viikossa tai kuukausia vuodessa) edesautat visiosi ja siten tarkoituksesi täyttymistä jokaisessa päivässäsi?

Esim. valitse yksi asia, jonka toteutuminen seuraavan kolme kuukauden aikana vahvistaa visiosi toteutumista. Valitse jokin asia tai tapahtuma elämääsi, joka toteutuessaan (kun sinä annat sen tapahtua tai edesautat sen tapahtumaan) vaikuttaa hyvällä tavalla kaikkiin ympärilläsi oleviin ihmisiin sekä sinuun.

Esim. tule julki tavoitteesi suhteen. Kun sinulta kysytään, että "mitäpä puuhailet nykyään" niin vastaa aina kertomalla tuo asia, josta haluat olla tunnettu/muistettu ja jonka aiot saattaa toteen!

Esim. Kehitä itsellesi jokin TAPA, jolla parannat keskittymistäsi NAUTTIMISEEN elämässäsi, nk aamukävelyt, lauantai jooga, vaimon kanssa date night joka 2. keskiviikko tms.

Lisää!