Sain FitLinen lisäravinteilla kehoni kauniiksi ja terveeksi ennätysajassa!

Olen kulkenut monia polkuja, rämpinyt melkoisissa fitness soissa ja haastanut kehoni milloin mihinkin reissuun tai kokemukseen. Minun matkani kohti terveempää kehoa ja pidempää, voimakkaampaa elämää on ollut melkoinen “kokeile ja katso miten käy” festari!

Se saattoi olla itseluottamuksen puutetta tai sen kovaa etsintää, kun kokeilin jopa pussidiettejä, ketoosia, luolamiesdiettiä, geek to freak -ruokavaliota, veganismia, visualisointia, mässäilypäiviä, “syö ja unohda” -tekniikkaa, pitsaperjantaita (tämä on aina kiva!) ja vaikka miten montaa erikoisruokavaliota, itsensä rajoitusta, itsensä vapautusta, kropan yllättämistä, kropan syyllistämistä, henkistä ylivaltaa, henkistä romahdusta yms… ja mitä olen saanut aikaan…? Noh, ainakin todella paljon jänniä kokemuksia ja ymmärryksen siitä, että vaikka mitä teen, niin rakas KEHONI sinnittelee mukana, sillä sillä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa! (Anteeksi keho.)

Viime vuonna (2016) olin entistä vakavammin tosissani tavoitteideni kanssa ja päätavoitteena oli (jälleen) muuttaa kehon toimintaa ammattilaisen valmennuksessa niin, että saisin kroppani kasvamaan ja muuttamaan muotoaan terveellisellä ja luonnollisella tavalla. Puoli vuotta taistelin ohjelmien seuraamisessa ja innostin itseäni uskomaan sekä itseeni että prosessiin ja siihen, että KEHONI HERÄÄ ja alkaa kasvamaan ja kehittymään niinkuin se on suunniteltu tekemään. Sillä Enhän minä Voinut olla huonompi kuin muut tai heikompitekoinen? Minähän laitoin aivan tuhottomasti rahaa ja uskoa asiaan ja sen OLI TOIMITTAVA, sillä rahalle kuului saada vastinetta! Niinhän?!

Puoli vuotta raportointia, kuutta ateriaa päivässä, satunnaisia herkutteluja (työmatkoilla paljonkin), alkoholittomuutta, vakavaa treeniä ja kiivasta uskoa itseeni ja tavoitteideni puhtauteen. Olin palaa loppuun henkisesti. Kaikki meni kokoajan IHAN eri suuntaan kuin mihin LUULIN olevani matkalla. Lihasta ei tullut, paino seisoi aamuisin samassa numerossa. Voisi luulla, että puntariin oli tussattu se kilomäärä. Lopetin valmennuksen joulun jälkeen. Minun oli pakko hyväksyä se, että minua ei voinut enää auttaa. Olin samassa painossa missä olin ollut jo kesällä ja en saanut aikaiseksi kuin todella kallista kakkaa ja pissaa. Niinsanotusti paskoin kaiken läpi ja se mikä jäi ei ainakaan tehnyt minusta kauniimpaa. Iho oli aivan kamalassa kunnossa, näppyjä ilmeni kasvoissa ja harteissa ja iho oli muutenkin aivan kuiva ja kutisi. Naaman kutina oli pahin, sillä kun raavin ihoa, niin kynsien alta hiipi pöpöjä ihon alle ja kasvojen iho hiljalleen paheni. Väitin itselleni, että se oli se hinta, joka on maksettava, kun syö paljon protetiinia. Mutta totuus oli (näin jälkikäteen katseltuna se on hyvin selvä), että vaikka lautasella oli potentiaalia isoon proteiinimäärään, niin mahassa se ei pilkkoutunut ja suolessa se ei imeytynyt. En syönyt 6 kertaa päivässä kroppani mielestä. Kroppani mielestä olin jatkuvassa aliravitsemuksessa ja se huuti kokoajan lisää ruokaa, oireillen ja himoiten herkkuja ja nopeita ratkaisuja… vaikka söin “paljon” minulla oli kokoajan pieni hiplunälkä. Maha oli pallona ja olo huonohko pitkin päivää. Vihasin itseäni salaa ja en ymmärtänyt tilaani.

“Perinteisessä valmennuksessa” ei sinänsä mennyt mikään väärin, mutta tuo ravinteiden imeytymisen olemattomuus OLISI PITÄNYT TODETA ennen kuin haaskataan aikaa ja rahaa itsensä kiusaamiseen. Nyt kun asiaa oikein ajattelee, niin mitään vahinkoa ei onneksi ehtinyt tapahtumaan ja olen NIIN onnellinen, että opin tämän läksyn nyt TÄSSÄ vaiheessa ja toivon, että tämä minun tarinani osuu sinun silmiisi ENNEN KUIN olet samassa tilassa missä minä olin viime talvena:

– lähes loppuunpalanut ja keskittymiskyvytön

– surullinen senaikaisissa päivätöissäni ja väsynyt joka päivä useaan kertaan vessassa ramppaamiseen

– univaikeuksissa ja toistatuntia joka yö hereillä

– aamulla jäykkä ja illalla lötkö

– iho kuin allergikolla ja akneapinalla (anteeksi, mutta puhun tässä nyt itsestäni)

– epätoivoinen tulevaisuuden suhteen ja kykenevä enää vain visualisoimaan terveellisempää elämää “sit joskus”… (onneksi en luovuttanut!)

Ikäviä ja joskus vieläkin mieltä painavia asioita olivat se hiipivä väsymys (varsinkin iltaisin), jatkuva tsemppaamisen tarve, jotta en häpeä naamaani (tässä aloin olla jo aika hyvä, mutta se ei ihoa auttanut), pallomahan kanssa pylleröinti (käytin jokapaikassa verkkareita, sillä kaikki puristus vatsan päällä tuntui kamalalta). Elämä ei ollut helppoa, mutta EN LUOVUTTANUT. Tiesin, että ratkaisu oli ihan oven takana ja että seuraavan kulman ohitettuani löytäisin sen. Olinhan niin monta kertaa sen itsellenikin sanonut, että KUN TIEDÄN MITÄ EN HALUA, NIIN TIEDÄN MITÄ HALUAN JA SILLOIN SAAN KAIKEN MITÄ TARVITSEN, JOTTA VOIN LUODA SEN KROPAN ITSELLENI, JOSSA HALUAN ELÄÄ!

Ja niinhän siinä sitten kävi. Olin yrityskummini kanssa palaverissa studiollani eräänä maaliskuun alkupuolen tiistaina ja samaan aikaan oli sattumalta FitLine tuote-esittelyä ja hivenainemittausta viereisessä kahviotilassa. Kirjaimellisesti yhden oven ja kulman takana!!! 😀

Kävin siellä oman tapaamiseni jälkeen, osallistuin hivenainemittaukseen ja sain tulokset välittömästi: ei kunnollista imeytymistä, Ph-tasapaino kuin colapullossa (no ainakin melkein), kuiduista puutetta, e-vitamiini hukassa, rauta kateissa (hengästyin jo yhden kerroksen portaissa, muttaa pidin itseäni vain “anti-cardio -ihmisenä”), luut hiljalleen katoamassa ja B6 periaatteessa loppu… oli siellä kropassa muutakin kränää ja ihmettelin ihan ääneen: MITEN VOI OLLA, sillä olin lopettanut kaikki “turhat” lisäravinteet, jotta saisin itseni takaisin terveiden kirjoihin. Olin päättänyt syödä kaiken ruokana ja olin jättänyt alkoholinkin kokonaan pois, jotta varmasti syön kaikki 4 ateriaa päivässä  enkä sovittele iltapalaa esim viinilasillisen takia pienempään annokseen…

No. Pakko se oli myöntää. Edellisenä vuonna se “ei tää p*ska imeydy” oli ollut selkein kommenttini mahani toiminnasta ja vaikka kuin luulin sen olevan vain yksilöllistä “herkkyyttä” tai jopa “heikkoutta”, niin itseasiassa se oli minun kohdallani vain suoliston toimimattomuutta. Toimimattomuutta, joka OLI EDELLEEN TÄYSIN KORJATTAVISSA JA EHDOTTOMASTI KORJAAMISEN ARVOINEN ASIA!

Tilasin itselleni helpon ratkaisun, sillä ei siinä mahtavassa aivosumussa olisi edes taksia saanut huidottua:

FitLinen Optimaalisetti (3kk kestotilauksena) ja itsevalmistettavan Jugurttijuoman. Päätin, että teen tämän nyt helpoksi itselleni, sillä olinhan jo päättänyt, että saan kyllä jostain kaiken mitä tarvitsen, kunhan tiedän mitä haluan. Ja minä en halunnut VAIN tervettä mahaa ja kaunista ihoa kasvoihin vaan minä halusin:

– rohkeuden esiintyä julkisesti ilman meikkiä

– iloisuuden oleskella vähissä vaatteissa ja tuntea kehoni kauniiksi

– hyvänolon ja voimakkuuden tunteen, kun menen salille trenaamaan

– nolla tekosyytä vältellä hymyä, koska se sattuu naaman ihoon (jos pystyt samaistumaan, niin ymmärrät miten paljon ihottuma/näpyt voivat sattua)

– nolla tekosyytä lähteä kyläilemään tai pitkälle automatkalle tai kylpylään

–> Minä halusin sen Ihanan, Terveellisen, Eläväisen ja Rakkaan elämäni takaisin, jonka muistin joskus omistaneeni!

Youtube video, jossa kerron tarinani lyhyesti.

 

Saatat nyt kysyä: “Miten pian aloit nähdä tuloksia ja mitä ne olivat?”

Kasvojen iho: kutina katosi puolessa viikossa. En muuttanut kasvorasvoja (käytän lapsen Ainu-rasvoja, kun se ei tavitse mitään) enkä meikinpoistoaineita.

Kahvin himo: Katosi jo ensimäisenä aamuna aamudrinksun jälkeen. En siis edes keittänyt kahvia, vaikka normaalisti join 3 kuppia ennen aamupalaa! Nyt voin NAUTTIA kahvista enkä enää KULUTA sitä <3

Mahan turvotus ja epämukava olo illalla: Aloitus iltana turvotus oli TODELLA PAHA, n. 93cm navan ympäriltä. Aamulla olin enää 77cm (normaalisti olen n 70cm). Eli mahassa ei ollut enää kauhunäyttely ja kaasukammio! Puolessa viikossa kehoni ei enää tuottanut turvotustuskaa ja parin viikon aktiivisella juomien käytöllä kehoni on palautunut siihen ihanaan fitnessmalliin, jossa rakastan liikuskella 🙂

Raskaan grilliruoan/juhlaruoan jälkeinen olo ja seuraava päivä: Kävimme n. 3 viikkoa vitskujen käytön aloituksen jälkeen isoissa juhlissa, missä oli kokonainen sika ja paljon raskaita salaatteja ja erilaisia juustokakkuja ja kaikkea ihanaa tarjolla. Söin kuin susi ja en saanut pahaa oloa illan aikana (mieheni meni ihan ähkyksi ja hän söi paljon vähemmän kuin minä). Aamulla olin jo aivan normaalissa olotilassa ja ihastelin isoa aamupalaani, kun mieheni ei pystynyt vieläkään syömään, sillä hän oli edellisestä iltaruoasta NIIN TÄYNNÄ (ei imeydy, ehee)!

Iho harteissa ja muualla kehossa: Ne “ikuisuus arvet”, jotka kutisivat aina paitoja vasten, katosivat ensimmäisenä viikonloppuna. Ihoni korjaa itseään kokoajan ja mikään ei enää käske sitä erikseen voimaan pahoin tai olemaan auki. Kun lisäsin Oikeat ja Imeytyvät lisäravinteet ruokavaliooni, niin iho ei enää reagoinut sisäiseen ongelmaani, en enää raapinut itseäni ja kaikki näpyt ja pikkuhaavat alkoivat sulkeutumaan välittömästi.

Hapenottokyky: En ole oikein ikinä pitänyt itseäni juoksijana. Kaikki joko hölskyy tai hyppii tai pyrkii pois mukavuusalueelta tai sattuu muuten vaan… enkä minä ole ikinä oikein pitänyt keuhkojani niin “isoina”, että ne olisi kestäisivät pitkäkestoista juoksua. Cooperitkin on aina menneet enemmän tai vähemmän raivolla (visualisoin monesti zombeja radalle, hyvin ahdistavaa. Ei ihme, että vihasin sitä juoksutestiä yli kaiken). Nyt taas pystyn juoksemaan ja hölkkäämään halutessani sekä nauttimaan siitä tunteesta, kun etenen lenkkareissa nopeammin kuin laahustaen 🙂 Suorastaan liidän, kun vertaan aiempaan tapaani vältellä kaikkea kävelyä ja juoksua! Portaitakaan noustessa en tunne enää mitään hengästymistä vaikka raahaisin isoa hierontapöytää tai muita laukkuja mukanani 🙂

RASVAN PALAMINEN JA KIINTEYTYMINEN: OMG! Mun täyttyy ihan sanoa, että tätä ei ollut kerrottu! Mutta minä kerron sen nyt tässä! Kun elimistölleni annettiin työnsä osaavat vitamiinit ja hivenaineet ja kuidut ja koko konkkaronkka, niin aloin TIIVISTYÄ ihan viikoissa! Ne alueet, mitkä olivat olleet alunalkain löysiä ja lötköjä (oma mielipide on aina rankin, mutta niin on sen muutoksen nopeuskin!) niin kuin peppu, reidet, käsivarret, posket ja maha, alkoivatkin olemaan yhtäkkiä kiinteitä, ei-roikkuvia, ihanan sileän tuntuisia iholtaan ja olo oli oih-niin-seksikäs!

Palautuminen treenistä: Tämä oli odotettua, mutta en tajunnut, että se olisi niin SELKEÄÄ. Olin pitkään seurannut treenejäni myös palautumisen suhteen ja nyt alkoi olemaan merkintöjä treenikalenterissa, että “DOMS=0” tai “täysin palautunut –> lisää painoja ja sarjoja?” Pystyin menemään illalla nukkumaan ja olemaan varma, että aamulla voin lähteä uuteen päivään ilman jäykkyyttä tai treenistä johtuvaa rajoitetta 🙂 Se mitä ennen pidin hyvän treenin merkkinä, olikin ollut vain heikon ravinnereservin käyttöä. Nyt kun kehoni saa enemmän RAVINTOA ja RAVINTEITA ruoansulatuksen kautta, niin sen ei tarvitse tyhjentää (esim) luitani tai lihaksiani yön aikana, jotta se palautuu niistä treneistä, joiden tarkoitus on ollut rakentaa minusta Vahvempi.

Nukkuminen, uni ja lepo: No niin… tämähän jäi tänne loppuun, vaikka se oli se ENSIMMÄINEN asia eli ENSIMMÄISEN yön yllätys! Otin siis ensimmäisenä iltana, kun tuotteet olivat saapuneet, illalla Restoratea 3 skuuppia veteen, menin nukkumaan ja heräsin aamulla 8h jälkeen (kello soi!). Ei tarvinnut rampata vessassa, ei tarvinnut herätä keskellä yötä valvomaan kahdeksi tunniksi, kun ei saa unta ja ei saa keskityttyä mihinkään. Ei tarvinnut aamulla miettiä, että voiko tätä yötä kompensoida päiväunilla ja miten ne saisi ympättyä jonnekin lounaan ja treenin väliin. Minä aloitan aamuni aina tietoisesti kiitollisuudella ja siirryn siitä venyttelyyn. Restoraten kertakäytön jälkeen OLIN TODELLA KIITOLLINEN eikä tarvinnut keksiä mitään ulkopuolista asiaa, joka olisi ollut kiitollisuuteni kohda. Olin ITSE, omassa ihanassa kehossani, yksi kiitollisuuteni kohteista.

Ajatella, että matkani on vasta alussa ja minulla oli jo NÄIN isot muutokset elämässäni yhden kuukauden käytän jälkeen!!

Kolmen kuukauden käytön jälkeen olen tasaantunut elämään terveellisemmin, vapaammin ja rennommin sekä keskityn treenaamaan painoilla 2-3 kertaa viikossa ja ulkoilen huomattavasti enemmän (hyötyliikuntaa)!!!

Kehoni ottaa RUOKAA vastaan ihan eri tavalla kuin ennen eli SÄÄSTÄN ruokaostoksissa huomattavasti, sillä en joudu maksamaan kaikesta suoraan pöntöön siirrettävästä massasta. Voin syödä vähemmän, nauttia aterioistani ja olla varma, että huomaan kyllä, jos olen OIKEASTI nälkäinen.

Se raha jonka laitan lisäravinteisiin (alle 3e/pvä) tulee takaisin minulle monikertaisesti hyvin vointina ja elämän ilona.

 

Jos olet lukenut tänne asti, niin haluan jo onnitella sinua, jos tunnet mielenkiintoa näitä saavutuksia kohtaan ja haluat ne ja jotain vielä Parempaa SINULLE!

Ota minuun suoraan yhteyttä ja harppaa ensimmäinen loikka kohti parempaa elämääsi! Toimin FitLine tuotteiden ja BeautyLine tuotteiden suosittelija, joten kauttani voit tilata lisäravinteet sekä kosmetiikan, joilla saavutat omia tuloksia hyvin nopeasti! (Kaikilla ostoksilla on 30 päivän palautusoikeus.)

 

Sinun kehollesi,

Miia

 

 

Voit tilata tuotteita myös SUORAAN linkkieni kautta:

Kosmetiikka: BeautyLine kosmetiikka

Lisäravinteet: FitLine ravinteet

Haluatko jälleenmyyjäksi

ja omat ostoksesi heti paljon halvemmalla: Kaikki-Heti-Nyt!

Tärkeää tietoa FitLinen valmistajasta PM-Internationalista:

PM-International (tietoja)

Ja FitLine tuotteista turvallisina vaihtoehtoina:

http://fitlinefakta.fi/blog/

Video bisines mahdollisuuksista kanssani 🙂

http://www.pmi-business.com/

 

RAKASTA KEHOASI <3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *