Tervetuloa sivuilleni – Miten voin auttaa?

Elä ilman pelkoa

valokuvaaja Sofia Virtanen

Mukavaa, että olet kiinnostunut palveluistani. Voin auttaa sinua saamaan elämässäsi parempia tuloksia – kuten enemmän rohkeutta ja lisää upeita kokemuksia – kolmella tavalla:


1. Luova suunnittelu

Esimerkiksi voin suunnitella sinulle uuden persoonan, kuten toimivan asenteen, tehokkaita elämäntapoja, vaikuttavan ulkonäön joka saa ihmiset katsomaan tarkemmin – tai vaikka kokonaisen elämänmuutoksen.

Näiden hinnat ovat noin 3 00 – 1000 € riippuen työstä. Pyydä tarjous.


2. Konsultointi

Voin myös antaa sinulle selväjärkisiä, testattuja, käytännön neuvoja, kuinka kasvatat rohkeuttasi ja menestystäsi aidosti syvälliemmällä persoonalla ja elämänasenteella.

Suosituin palveluni on hieman yllättäen arvio fyysisistä atribuuteistasi käytönnön parannusehdotusten kera. Silloin käyn läpi omat terveyskäsityksesi tai elämäsi tärkeimmät kohdat liikunnan  näkökulmasta ja näytän askeleittain kuinka parannat sen tehoa, jotta saat lisää terveyttä.

Monet uudet asiakkaani tilaavat sen palveluistani ensimmäisenä. Se maksaa 250 €.

Mikä parasta, yleensä näiden yksinkertaisten muutosten tekeminen elämääsi maksaa vain hyvin vähän tai ei mitään. Mutta niiden vaikutus elämäsi pituuteen voi olla erittäin suuri.

Konsultoinnin tuntiveloitus on 100 €.


3. Koulutus

Kaiken tämän lisäksi teen jonkin verran luentoja ja koulutuksia. Olen muun muassa esiintynyt Mannerheimin Lastensuojelu Liiton tapahtumissa ja kouluttanut yksilöitä Kymenlaakson kuntosaleilla ja kahvilatapaamisissa.

Esimerkiksi tunnin luento on 290 €. Pyydä tarjous pidemmästä valmennuksesta tai workshopista.

Hintoihin lisätään 24 % alv.


Miten aloittaa?

Tee näin. Ota yhteyttä minuun ja kerro mitä elämältäsi haluat.

Jos uskon, että olet: a) sopiva asiakas ja b) minulla on aikaa myös sinulle, teen sinulle tarjouksen siitä, mitä tarvitset.

Jos en voi auttaa, kerron sen suoraan, jottemme tuhlaa kummankaan aikaa. 


Yhteydenottosi ei tietenkään sido sinua mihinkään, eikä maksa mitään.

Siispä … mikset ottaisi yhteyttä minuun nyt heti ennen kuin teet mitään muuta?

Se voi olla fiksuinta mitä teet koko tällä viikolla.


Ennakkoilmoittautumiset ja luentojen tilaukset: 

+358 (0) 45 1617 550 

miia@sheisaleader.com


Luentoja ja valmennusta sekä englanniksi että suomeksi. Jos tarvitset viittomatulkin tai simultaanitulkin, niin ilmoitathan siitä reilusti etukäteen!

Kyllä!